€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppenhuispoppetje opa
Aantal: 1
Uw prijs
7,95

Poppenhuispoppetje opa

Artikelnr BK1001
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,95

De poppenhuispoppetjes van de Budkins familie, zijn mooi vormgegeven. Ze zijn gemaakt van hout, hebben mooie kleertjes aan en hebben buigbare armpjes en beentjes. In de handjes zit een gleufje waarmee ze kleine voorwerpen kunnen vastpakken.Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesiƫ, geheel ethisch verantwoord.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 10 cm
EANcode 5060023410014

Over Le Toy Van

Le Toy Van is een Engelse speelgoedfabrikant van vrolijk beschilderd houten speelgoed. Het speelgoed van Le Toy Van stimuleert kinderen vooral om te spelen in rollenspel en zo ook hun fantasie te prikkelen. Bij het zien van de poppenhuizen, poppenhuispopjes, kastelen en keukenspulletjes, gebeurt dit ook wel vrijwel meteen.
Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie.
Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesië, geheel onder ethisch verantwoorde voorwaarden.