€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Slaapkamer Classic
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Plan Toys Slaapkamer Classic

Artikelnr 9016
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze houten meubeltjes voor de slaapkamer van Plan Toys (9016) zijn een mooie toevoeging voor elk poppenhuis! De klassieke uitstraling en de blanke houten afwerking maakt dat het gemakkelijk past bij wat er nog meer in het poppenhuis staat. Meteen is de slaapkamer compleet! Met een tweepersoonsbed met matras en twee kussentjes, twee nachtkastjes, een lampje, kaptafel, krukje met laatje en klerenkast heb je de kamer zó ingericht. Het speelgoed van Plan Toys wordt duurzaam gefabriceerd van gerecycled hout; veilig en goed voor het milieu.

Leerdoelen Geen
Hoogte kaptafel:13 x 7 x 4.5 cm
EANcode 8854740090164

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.