€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Woonkamer Classic
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Plan Toys Woonkamer Classic

Artikelnr 9015
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Met deze woonkamer Classic van Plan Toys (9015) maak je je poppenhuis weer opeens een stuk mooier! Dit setje bevat klassieke rubberhouten meubeltjes die samen een woonkamer vormen. Speel in het poppenhuis na wat er deze week allemaal gebeurd is of verzin juist je eigen verhalen! De twee fauteuiltjes en de sofa zijn bekleed met een vrolijk blauw-paars bloemenstofje. Het tv-meubeltje bevat twee laatjes waar kleine spulletjes in gestopt kunnen worden, en daarbovenop staat natuurlijk een kleine televisie! Ook de salontafel en het houten schemerlampje maken de sfeer in de woonkamer helemaal af. Deze meubeltjes van Plan Toys zijn duurzaam ontwikkeld van natuurlijke, gifvrije materialen.

Leerdoelen Geen
Afmetingen verpakking:23 x 18 x 8 cm
EANcode 8854740090157

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.