€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys poppenhuis familie
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Plantoys poppenhuis familie

Artikelnr 7415
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze vrolijke familie van Plan Toys (7415) is op zoek naar een nieuw huis om in te wonen. Zijn ze misschien welkom in jouw poppenhuis? De familie bestaat uit een papa, mama, zoon en dochter. De vrolijke houten popjes van Plan Toys hebben beweegbare armen en benen en vrolijkgekleurde kleertjes. Ook zijn ze duurzaam gemaakt van gerecycled hout en van een uitstekende kwaliteit. Prachtig voor in elk poppenhuis, en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Denken en gedrag
Afmetingen poppetjes:ouders 13 cm, kinderen 10 cm
EANcode 8854740074157

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.