€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Badkamer Orchard Collection
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Plan Toys Badkamer Orchard Collection

Artikelnr 7356
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Met deze badkamer set Orchard Collection van Plan Toys (7356) geef je een super leuke aanvulling aan de inrichting van jouw poppenhuis. In deze mooie badkamer kunnen de poppenhuisbewoners in bad en onder de douche. Maar ook hun tanden poetsen of zichzelf wassen aan de wastafel natuurlijk! Er zit ook een leuke wc bij. Dit zal veel kinderen heel erg aanspreken, want zo kun je de dagelijkse activiteiten in het poppenhuis leuk naspelen!

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie
EANcode 8854740073563

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.