€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Modern Poppenhuis incl meubels
Aantal: 1
Uw prijs
249,00

Plan Toys Modern Poppenhuis incl meubels

Artikelnr 7122
Levertijd Direct leverbaar
€ 249,-

Dit prachtige moderne poppenhuis van Plan Toys (7122) is aan twee kanten open voor nóg meer speelplezier! Je kunt overal gemakkelijk bij en er kan met meerdere kindjes tegelijkertijd mee gespeeld worden. Het stevige huis van twee verdiepingen is gemaakt van duurzaam rubberhout en wordt geleverd met scheidingswandjes en meubeltjes. Net als al het speelgoed van Plan Toys is er bij elke stap van het productieproces gelet op een zo duurzaam mogelijke productie, zo staat Plan Toys voor een betere toekomst! Exclusief poppetjes.

Leerdoelen Rollenspel, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:54 x 27 x 47 cm
EANcode 8854740071224

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.