€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kinderkamer voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Kinderkamer voor poppenhuis

Artikelnr 6568
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met deze kinderkamerset van Pintoy (P06567) zal jouw poppenhuis ook een plaatsje hebben voor de kinderen in je huis. In deze kinderkamer zullen je poppenhuis-kinderen heerlijk slapen onder een gestreept roze dekbed in een roze stapelbed. Natuurlijk is er ook een laddertje voor het kindje wat bovenin slaapt. En er zit ook een speelhoekje bij, bestaande uit een ronde tafel met roze tafelblad en 2 x roze fauteuils en om het geheel af te maken ook een schilderijtje met roze bloemen erop geprint voor aan de muur in je poppenhuis. Dit zal veel kinderen heel erg aanspreken, want zo kun je de dagelijkse activiteiten in je poppenhuis leuk naspelen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting: doos: 24 x 18,5 x 8,5 cm.
Materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8852031065679

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.