€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba poppenhuispopje Nils
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba poppenhuispopje Nils

Artikelnr 302777
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit poppenhuispopje Nils van Haba Little Friends (302777) is gemaakt van flexibel kunststof. Het jongetje is daardoor zeer buigzaam, kan zitten, buigen, zwaaien, lopen enz. Nils is een stoere jongen draagt graag een grijze pet en draagt een olijfgroen tuinbroekje met daaronder een geel gestreept t-shirt. Hij zal graag in je poppenhuis spelen of op je boerderij, maar doet ook graag uitstapjes daar buiten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:9,5 cm. x 6 cm. x 2 cm
EANcode 4010168226224

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.