€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba poppenhuispopje Milla
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba poppenhuispopje Milla

Artikelnr 300518
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit vrolijke poppenhuispopje Milla van Haba Little Friends (300518) is gemaakt van flexibel kunststof. Het meisje is daardoor zeer buigzaam, kan zitten, buigen, zwaaien, lopen enz. Milla heeft 2 staartjes en een rood/oranje truitje aan met een gebloemd rokje eronder. Ze zal graag in je poppenhuis spelen of op je boerderij, maar doet ook graag uitstapjes daar buiten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:9,5 cm x 6 cm. x 2 cm.
EANcode 4010168212005

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.