€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eetkamer voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Eetkamer voor poppenhuis

Artikelnr 06571
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Pannenkoeken eten, limonade drinken, spelletjes spelen, in deze roze eetkamer van Pintoy kan het allemaal! Als je poppen in de ochtend wakker worden kunnen ze gezellig met z'n alle naar de eetkamer om plaats te nemen aan de tafel en ontbijt te eten. Daarna kunnen ze alles opbergen in de kast. Ook als er een spelletje gespeeld wordt is de keukentafel een super fijne plek waar de poppen lekker aan tafel kunnen zitten. De keuken set bevat 1 tafel, 1 kast en 4 stoelen die gemaakt zijn van hout. De meubels hebben roze accenten die de keuken extra mooi maken. Alle poppen zullen ontzettend blij zijn met deze keuken van Pintoy! Wie kookt er vanavond? En wie dekt er vast de tafel?

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:Hout van rubberboom
Afmeting doos:24 cm x 8,5 cm
Afmeting kast: 13 cm x 14 cm
Afmeting tafel:12 cm x 7 cm
Afmetin stoel:5 cm x 7,5 cm
EANcode 8852031065716

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.