€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Keuken voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Keuken voor poppenhuis

Artikelnr 06570
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Met deze keuken, kunnen de poppenhuisbewoners nu ook hun maaltijden bereiden. De keuken is heel compleet, met koelkast, keukenblok, wasbak, gasfornuis en oven. Daarnaast ook nog een aparte keukenkast en een magnetron.

Leerdoelen Rollenspel
afmeting:doos 24 x 19 x 8,5 cm, koelkast 14,5 x 5 x 5 cm
materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8852031065709

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.