€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Woonkamer voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Woonkamer voor poppenhuis

Artikelnr 06569
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Zo.....als jouw poppenhuispoppetjes moe zijn na een dag werk, school of andere activiteiten, is het heerlijk als ze op de bank kunnen ploffen 's avonds! Lekker kletsen met elkaar of televisie kijken, dat kan allemaal in deze mooie complete woonkamer. Er staat een bank in, 2 fauteuils, een salontafel, een staande schemerlamp, een schilderijtje en een dressoir met televisie en dvd-speler. Hier zullen de poppenhuisbewoners vast regelmatig gezellig vertoeven samen.

Leerdoelen Rollenspel
afmeting:doos: 24 x 19 x 8,5 cm, lengte bank 13 cm
materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8852031065693

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.