€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Uitbreiding poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
32,95

Uitbreiding poppenhuis

Artikelnr 03515
Levertijd direct leverbaar
€ 32,95

Deze uitbreiding is erg leuk voor bij het landhuis van Pintoy. Door deze aan het poppenhuis te 'bouwen', kun je ineens een auto parkeren beneden bijvoorbeeld en boven heb je er dan een dakterras bij voor de poppenhuisbewoners. Extra ruimte in en aan huis om weer wat meer met meubeltjes heen en weer te kunnen schuiven.

Leerdoelen Rollenspel
afmeting:36 x 23 x 33,5 cm (lxbxh)
EANcode 8852031035153

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.