€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Studeerkamer voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Studeerkamer voor poppenhuis

Artikelnr 02595
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met deze studeerkamer van Pintoy geef je een leuke aanvulling aan de inrichting van jouw poppenhuis. In deze mooie studeerkamer kunnen de poppenhuisbewoners achter de boeken kruipen om te leren en huiswerk te maken. Gelukkig is de Pintoy studeerkamer van alle gemakken voorzien: Een mooie ladekast, een fijn bureau met computer en printer en niet te vergeten een telefoon. Je zult het niet geloven, maar je poppenhuisbewoners zullen het echt fijn vinden om in de werkkamer in alle rust te kunnen werken. Deze mooie houten Pintoys meubeltjes passen vast wel in jouw poppenhuis!

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:24 x 8,5 x 18,9 cm (doos)
Materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8852031025956

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.