€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Coquette Rouse
Aantal: 1
Uw prijs
67,96

Coquette Rouse

Artikelnr Y7404
Levertijd Direct leverbaar
€ 67,96

Coquette Rouse uit de serie Mademoiselle Corolle is een prachtige pop van 36 cm met lang rood bruin haar. Ze draagt een stoere vrijetijd outfit met lekker warme laarsjes en een mooie bontmuts. Verder draagt ze een kort roze jasje over een geruite bloes en een half lange broek. Ze heeft een flexibel lichaam en een lief gezicht met slaap ogen welke dicht gaan wanneer ze wordt neergelegd.Door haar flexibele lichaam is de pop erg gemakkelijk te dragen. Voor Coquette Rouse zijn vele accessoires en kledingsets te verkrijgen voor extra speel en verkleed plezier bovendien kunnen haar haren eindeloos gekapt worden. Deze pop is een perfecte speelkameraad en vriendin waarmee je eindeloos kunt spelen.Poppen van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting36 cm
EANcode 746775241537

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.