€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mademoiselle Vanille Coco
Aantal: 1
Uw prijs
59,46

Mademoiselle Vanille Coco

Artikelnr BLW46
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,46

Vanille Coco is een prachtige getinte pop van 36 cm met lang bruin haar uit de Mademoiselle Corolle-serie. Ze draagt een schattige zomerjurk met roze strik met bijpassende haarband en schattige roze schoentjes. Vanille Coco heeft een flexibel en zacht lichaam waardoor ze ook heel knuffelbaar is. Ze heeft een heel lief en vriendelijk gezichtje met slaapogen die ze dicht doet als je haar neerlegt. Vanille Coco kan een leuk speelkameraadje voor je zijn. Je kunt haar steeds omkleden en haar haren kammen en stylen. Ze vindt het ook vast heel leuk om met jou mee op stap te gaan. Kijk ook even naar de accessoires die voor deze pop verkrijgbaar zijn. Er zijn verschillende kledingsetjes voor poppen van 36 cm die haar leuk zouden passen. Poppen van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmeting36 cm
EANcode 746775373559

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.