€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte Pop Nele
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Zachte Pop Nele

Artikelnr 982
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Lappenpop Nele heeft een prachtig haarelastiek met mooie bloem! De hartjes veroverende jurk is mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit.Door haar lieve gezichtje zal Nele snel de harten van kleine poppenouders stelen. Door het zachte lijfje is ze ook heerlijk om te knuffelen.Voor Nele is bovendien veel losse kleding te verkrijgen, van nachtkleding tot regencape zodat spelen met Nele extra lang leuk blijft.Nele mag met de hand gewassen worden.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalGewatteerd lichaam, haar van chenille, kleding katoen, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting30 cm.
EANcode 4010168009827

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.