€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Cesaria
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Cesaria

Artikelnr 86744
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Wat een schatje! Cesaria is een super hip meisje, met prachtige zachte details. Ze zal met haar mooie kleuren vast meteen worden vastgepakt om voortaan als onmisbare vriendin meegenomen te worden. Cesaria zit in een prachtige cadeaudoos, waardoor het een feestje wordt deze lieverd cadeau te krijgen. Een popje om in het hart te sluiten! Geschikt voor alle leeftijden (ook een leuk kraamcadeautje dus!) en ze mag op 30 graden gewassen worden.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:12 x 4 x 28 cm
EANcode 5414834867442

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.