€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Paard Joey
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Haba Paard Joey

Artikelnr 305464
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Beleef de spannendste avonturen met het gevlekte paard Joey van Haba (305464)! Joey is een lief, op zichzelf staand speelgoedpaard met een lieve snuit en zachte manen. Poppen van ca. 30 cm, zoals de lappenpoppen van Haba, kunnen goed op Joey rijden! Na het rijden kun je zijn zadel en hoofdstel losmaken, zodat je hem fijn op stal kunt zetten. Joey is een superleuk vriendje voor elke paardenvriend, die je heerlijk kunt knuffelen dankzij zijn gewatteerde lijf, manen en staart van chenille en voeten van ribstof.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:35 x 30 x 10 cm
Wasvoorschrift:voorzichtig programma op 30 graden.
EANcode 4010168250571

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.