€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Mona
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Mona

Artikelnr 302841
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

De haren van pop Mona van HABA hebben een prachtige bruin rode kleur en dansen vrolijk om haar gezicht. Haar groene ogen lachen je vriendelijk toe. Haar roze jurk is versierd met een leuk patroon en heeft groene accenten. Mona houdt ontzettend van de lente. Heerlijk buiten spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Na al dat spelen kun je haar kleren makkelijk vervangen doormiddel van het klitteband. Haar lichaam is gewatteerd wat haar net echt doet lijken. Wordt Mona van HABA jou nieuwe speelkameraadje?

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting: 30 cm x 12 cm
EANcode 4010168226842

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.