€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte pop Fabian
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Zachte pop Fabian

Artikelnr 301706
Levertijd direct leverbaar
€ 49,95

"Hallo, ik ben Fabian!! Het liefste speel ik voetbal met mijn vrienden. Ik ben de beste aanvaller van de ploeg en maak de meeste doelpunten." Fabian is een mooie zachte pop met een gebreid vest met capuchon, een ribbroek en rode schoenen. De kleertjes kunnen gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden door de klittenbandsluiting.

Leerdoelen Rollenspel
lengte:34 cm
materiaal:lichaam gewatteerd, haren van chenille
EANcode 4010168216843

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.