€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte pop Lisbeth
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Zachte pop Lisbeth

Artikelnr 300876
Levertijd
€ 42,50

Deze zachte lappenpop Lisbeth heeft een leuke rode hoofddoek omgeknoopt en draagt een vrolijke 'outfit'.Door haar lieve gezichtje zal Lisbeth snel de harten van kleine poppenouders stelen. Door het zachte lijfje is ze ook heerlijk om te knuffelen.Voor Lisbeth is bovendien veel losse kleding te verkrijgen, van nachtkleding tot regencape zodat spelen met Lisbeth extra lang leuk blijft. Ze mag met de hand gewassen worden. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Het hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaal:stof
Afmeting:30 cm
EANcode 4010168215181

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.