€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Freddy
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Sigikid Freddy

Artikelnr 26401
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Freddy (264010) van Sigikid is een zachte pop met een vriendelijk kunststof gezichtje met blauwe ogen. Ze heeft een zacht knuffelbaar lijfje en ook haar handjes en voetjes zijn van stof gemaakt. Ze is gekleed in een gestreept truitje, groen vestje en een spijkerbroek. Lieve Freddy heeft twee bruine staartjes, welke gekamd en gewassen mogen worden. Mag Freddy jouw vriendinnetje worden? De Freddy collectie van Sigikid wordt niet meer geproduceerd, dit maakt deze pop dan ook tot een zeldzame vondst.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
materiaalkatoen en kunststof
afmetingen50 x 20 x 10 cm
EANcode 4001190264018

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.