€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte Pop Milla
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Zachte Pop Milla

Artikelnr 2176
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Lappenpop Milla heeft twee leiken strikken in het haar en draagt een vrolijke zomer 'outfit'.Door haar lieve gezichtje zal Milla snel de harten van kleine poppenouders stelen. Door het zachte lijfje is ze ook heerlijk om te knuffelen.Voor Milla is bovendien veel losse kleding te verkrijgen, van nachtkleding tot regencape zodat spelen met Milla extra lang leuk blijft. Milla mag met de hand gewassen worden.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalGewatteerd lichaam, haar van chenille, kleding katoen, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting30 cm.
EANcode 4010168021768

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.