€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Götz Little Kidz Elli
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Götz Little Kidz Elli

Artikelnr 2011020
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Kleine Elli van Götz (2011020) is een prachtige pop met 9 gewrichten die zelf kan blijven staan en in allerlei houdingen kan bewegen. Ze heeft mooie blauwe ogen en blonde haren, en een haaraccessoire waardoor ze haar kapsel kan transformeren naar prachtige roze haren met een haarband met kattenoortjes. Dat maakt haar balletoutfit helemaal af! Bij Little Kidz Elli zit een uitgebreide set van Snails make-up; speciaal voor poppen en jonge kinderen. Met nagellak die met water afwasbaar is, opplakoorbelletjes, lipgloss en haarkrijt om haren mee te kleuren. Zo kan Elli volledig (vlek-)veilig worden opgetut voor haar balletvoorstelling! Een prachtige pop van 36 cm, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Fantasie
Inhoud:Balletjurkje, roze ballerina's, gekleurde haaraccessoire, Snails oorbel stickers, Snails haarkrijt, Snails lipgloss, Snails nagellak op waterbasis
Afmetingen pop:XM (36 cm)
EANcode 4001269110208

Over Gotz

Gotz is een Duitse poppenfabrikant die hele mooie poppen, poppenkleding en accessoires maakt.
De poppen zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Alle gebruikte materialen van Gotz zijn veilig en vrij van AZO en phtalaten. Gotz maakt poppen voor kinderen van verschillende leeftijden, van babypoppen tot poppen voor oudere meiden. De haren van Gotz-poppen zijn zeer goed vastgemaakt in het hoofd waardoor je de haren eindeloos kunt kammen, stylen en zelfs wassen. Op elke verpakking staan verschillende symbolen afgebeeld die iets vertellen over de kwaliteit en eigenschappen van de pop. Gotz maakt ook prachtige handgemaakte poppen in gelimiteerde oplage (zoals pop Hannah) die voorzien zijn van een echtheidscertificaat.