€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens roodkapje omkeerbare vertelpop
Aantal: 1
Uw prijs
34,99

Lilliputiens roodkapje omkeerbare vertelpop

Artikelnr 83411
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,99

Deze vertelpop, omkeerbare handpop van Roodkapje (83411) van het merk Lilliputiens verandert in een handomdraai in grootmoeder en de wolf. Je kunt met deze mooie pop het hele sprookje van Roodkapje en de boze wolf visueel maken. Op de rand van de jurk van roodkapje en oma is het verhaal in plaatjes erop gedrukt. De muts van grootmoeder kun je eenvoudig naar de andere kant klappen en dan verschijnt de boze wolf op haar rug! Hij heeft zich vermomd als oma, maar op zijn kant van de jurk kun je de jager gelukkig al zien. Beleef het sprookje van Roodkapje op een unieke manier door alle kanten van de pop langs te laten komen!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:23 cm x 21 cm.
EANcode 5414834834116

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.