€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis marmot, Murmeldier
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Folkmanis marmot, Murmeldier

Artikelnr 3169
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Deze handpop marmot, murmeldier van Folkmanis (3169) met zijn expressief gezicht en beweegbare mond en voorpoten kun je prachtig tot leven laten komen. Stop er je hand in en laat de marmot spreken of een liedje zingen. Hij heeft twee grappige voortanden waarmee hij goed kan knagen. Deze handpop van Folkmanis is heel zacht en daardoor ook heel knuffelbaar. Steek jouw hand in de pop, oefen en laat hem tot leven komen! Folkmanis maakt de dieren levensecht!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:20 cm. lang
EANcode 0638348031693

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.