€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Uilskuiken
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Folkmanis Uilskuiken

Artikelnr 3138
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Dit grappige uilskuiken van Folkmanis (3138) kun je zelf helemaal tot leven laten komen door je hand er in te steken! Met zijn superzachte pluisveren, grote verwonderde ogen en grappige uitstraling maakt hij elke poppenshow tot een waar succes. Laat hem hele verhalen vertellen, avonturen beleven, of juist alles aanhoren wat jij hem te vertellen hebt! Wie weet mag hij zelfs jouw geheimen bewaren! De handpoppen van Folkmanis kun je ook altijd heerlijk knuffelen.

Leerdoelen Geen
EANcode 638348031389

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.