€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Handpop jonge zwaan
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Folkmanis Handpop jonge zwaan

Artikelnr 3110
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Met deze jonge zwaan handpop van Folkmanis (3110) kunnen de prachtigste verhalen verteld worden. Van het sprookje van 'het lelijke eendje', tot allerlei andere mooie verhalen. De handpoppen van Folkmanis zijn levensecht en je zult zien, zodra je je hand erin stopt komt de zwaan tot leven. De zwaan van Folkmanis heeft een beweegbare bek en vleugels. Leuk voor jong en oud en ook prima in te zetten als communicatiemiddel bij bijvoorbeeld kinderen met spraakproblemen of verstandelijk beperkten. Ook in de klas is het een leuke manier om de aandacht te vragen bij bepaalde activiteiten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:ca. 32 x 22 x 30 cm (l x b x h)
EANcode 0638348031105

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.