€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kleine das
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Kleine das

Artikelnr 3102
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze lieve dassen handpop van Folkmanis kan niet wachten om met jou te spelen. Steek je hand in zijn lijfje en laat de das tot leven komen! Graaf een dassenburcht door de voorpoten te bewegen en maak een praatje met je andere knuffels door de bek open en dicht te bewegen. De das van Folkmanis heeft een heerlijk zachte vacht en een vrolijke kop. De dieren handpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen waardoor de vacht/huid goed nagebootst wordt en ze lang meegaan. De dieren handpoppen kunnen met de hand gewassen worden. De das handpop is zeer geschikt om avonturen mee te beleven en je fantasie ruim baan te geven.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting: 21 cm x 14 cm
EANcode 638348031020

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.