€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop eekhoorn Albert
Aantal: 1
Uw prijs
34,50

Handpop eekhoorn Albert

Artikelnr 3101
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,50

Deze handpop van Folkmanis is knuffelbaar en erg zacht. Je kunt alle pootjes laten bewegen en natuurlijk ook zijn kop. Zijn zachte zwart-witte staart krult mooi achter hem aan. Je kunt deze eekhoorn van Folkmanis op jouw hand laten zitten. Superleuk, gewoon poppenspel in alle eenvoud. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmetingen:ca. 25 x 11 x 20 cm
EANcode 638348031013

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.