€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Cavelier King Charles Spaniel
Aantal: 1
Uw prijs
67,50

Cavelier King Charles Spaniel

Artikelnr 3096
Levertijd Direct leverbaar
€ 67,50

Deze prachtige hond-handpop Cavelier King Charles Spaniel van Folkmanis kan een lief vriendje van je worden. Deze spaniel houdt namelijk heel erg van knuffelen en gezellig bij je op schoot liggen. Zijn vachtje, wit met kastanjebruine vlekken, is heerlijk zacht, gemaakt van kortharige pluche, lange haren aan zijn poten en hij heeft bruine ogen, lange bruine hangoren, een zwarte neus en lichtbruine voetzolen. Als je je hand in zijn buik stopt kun je zijn voorpoten, kop, bek en lijf laten bewegen, zodat ie levensecht wordt. Zijn bek gaat makkelijk open en dicht en is verstevigd, waardoor deze mooi in vorm blijft. Op het kaartje wat aan de hond hangt kun je wat interessante weetjes over de spaniel hond lezen, inclusief een leuk verhaaltje. Folkmanis maakt dierenhandpoppen , waarbij een natuurgetrouweweergave een belangrijk kenmerk is. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen. De stoffen die gebruikt worden zijn heel divers om zo de huid/vacht zo goed mogelijk na te bootsen. De handpop mag evt. met de hand gewassen worden. De handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:45 x 12 x 27 cm. (lxbxh)
EANcode 638348030962

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.