€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop klassieke aap
Aantal: 1
Uw prijs
92,50

Handpop klassieke aap

Artikelnr 3092
Levertijd Direct leverbaar
€ 92,50

Deze gezellige dikke aap handpop van Folkmanis wil heel graag met je knuffelen! Deze deugniet slingert samen met jou het hele huis door aan zijn lange staart. Als je je hand in zijn buik stopt kan je de gekste apengeluiden maken terwijl je de bek beweegt en tegelijkertijd zijn armen laat meeklappen. OEH OEH AH AAH! Dit aapje van Folkmanis wordt een echt vriendje van je met zijn vrolijke kop en zachte bruine vacht. De dieren handpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die de vacht/huid zo echt mogelijk nabootsen. Je kunt de dieren handpoppen gemakkelijk met de hand wassen. Deze aap is zeer geschikt om mee te knuffelen en te spelen, volwassenen kunnen hem gebruiken om spannende jungleverhalen tegen de de kinderen te vertellen en de aap ondertussen tot leven te laten komen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting lijf:35 x 21 x 24 cm
Afmeting staart:40 cm
EANcode 0638348030924

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.