€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop kleine uil
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Handpop kleine uil

Artikelnr 3087
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Deze kleine uil van Folkmanis is superzacht en ziet er ook nog eens heel echt uit! De strepen op zijn vleugels zijn slechts één van de details die ervoor zorgen dat de uil bijna levend lijkt! Folkmanis staat hierom ook bekend en zo hebben ze ontzettend veel prachtige dieren gemaakt. Niet alleen kinderen spelen hiermee, maar ook professionele poppenspelers, therapeuten, docenten en verzorgers kunnen er mee uit de voeten. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de prachtige handpoppen van Folkmanis, zal beamen dat dit smaakt naar meer!

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:20 cm
EANcode 638348030870

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.