€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop kleine giraf
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Handpop kleine giraf

Artikelnr 3086
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met zijn prachtige aaibare vacht pakt deze kleine giraf van Folkmanis je zo in! Aan deze vriendelijke giraf kan iedereen zijn geheimen toevertrouwen. Het is soms makkelijker communiceren met zo'n vriendelijke giraf dan met een echt persoon en daarom worden de prachtige dierenpoppen van Folkmanis niet alleen gebruikt door poppenspelers, maar ook leerkrachten en mensen in de zorg maken er graag gebruik van. Folkmanis maakt de dierenpoppen zo echt mogelijk en de afwerking is geweldig met oog voor details. Heerlijk voor kinderen om mee te spelen en om mee te knuffelen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:ca. 19 x 14 x 12 cm
EANcode 638348030863

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.