€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop kleine vos
Aantal: 1
Uw prijs
33,50

Handpop kleine vos

Artikelnr 3085
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,50

Deze levensechte vos van Folkmanis is met zorg gemaakt. Zelfs de vacht voelt bijzonder echt, maar wél lekker zacht! Ook de kleur van de vos van Folkmanis is levensecht! Er kan dus ook lekker geknuffeld worden met deze harige vos. Ook zeer geschikt voor de professionele poppenspelers en ook juffen en meesters zullen er veel plezier mee beleven in de klas. Met zijn beweegbare bek, is praten en zelfs een blaadje happen mogelijk! Folkmanis maakt dieren die je met plezier tot leven ziet komen bij het poppenspel.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmetingen:ca. 20 cm
EANcode 638348030856

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.