€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Springende kikker
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Handpop Springende kikker

Artikelnr 3082
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

KWAAK! Deze kikker handpop van Folkmanis springt je tegemoet! De kikker is heerlijk zacht en daardoor ontzettend knuffelbaar. Steek je hand in de kikker handpop en laat hem tot leven komen. Het lijkt of deze kikker van Folkmanis bijna echt door het water zwemt als je zijn voor- en achterpoten laat bewegen middels het ingebouwde pompje. Ook kan de kikker vliegen vangen door zijn bek open en dicht te doen. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn zo mogelijk gemaakt, een natuurgetrouwe weergave is dan ook een belangrijk kenmerk. Ze zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen waardoor de vacht/huid van de dieren goed wordt nagebootst. Folkmanis dieren handpoppen kunnen makkelijk met de hand gewassen worden. De dierenhandpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen maar ook zeker om je fantasie de vrije loop te laten en de mooiste verhalen te vertellen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting: 38 x 15 x 10 cm
EANcode 0638348030825

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.