€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Cavia
Aantal: 1
Uw prijs
57,50

Handpop Cavia

Artikelnr 3070
Levertijd Direct leverbaar
€ 57,50

Deze handpop Cavia van Folkmanis is wel heel aaibaar! Een zachte langharige cavia die bijna niet van echt te onderscheiden is. Stop jouw hand onderin zijn buik en laat hem leven. Je kunt na wat oefening zijn voorpootjes, bekje en alles in zijn kopje laten bewegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook zijn neusje op en neer laten gaan. Folkmanis maakt de handpoppen bijna levensecht na! Niet alleen de kleuren, maar ook de materialen die door Folkmanis gebruikt worden zorgen voor een zo natuurgetrouw mogelijk uiterlijk van de dieren.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
grootte:28 cm lang, 14 cm hoog
EANcode 0638348030702

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.