€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zeeleeuw jong
Aantal: 1
Uw prijs
38,50

Zeeleeuw jong

Artikelnr 3052
Levertijd Direct leverbaar
€ 38,50

Deze zeeleeuwpup van Folkmanis is heerlijk zacht. Zo gauw je je hand onderin de borstkas van de zeeleeuw steekt, kan hij zijn voorflippers, kop en bekje bewegen, hij komt dan echt tot leven.Deze zeeleeuw kun je nog geheel zelf trainen. Dit lieflijke superzachte zeeleeuwtje kun je allerlei kunstjes laten uitvoeren en daarna heerlijk knuffelen. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen, die heel divers kunnen zijn.Dit om de vacht/huid zo goed mogelijk na te bootsen.De dierenhandpoppen kunnen evt. met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
MateriaalPluche gemaakt van een korte polyester vezel
Type kindAlle kinderen
Afmeting23x23x20
EANcode 638348030528

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.