€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Baby hangoor-konijn
Aantal: 1
Uw prijs
57,50

Handpop Baby hangoor-konijn

Artikelnr 3048
Levertijd Direct leverbaar
€ 57,50

Als je je hand in dit konijn van Folkmanis stopt kun je het superzachte konijn tot leven brengen. Je kunt heel makkelijk zijn voorpoten en mond bewegen, waardoor het lijkt dat ie echt iets eet of iets tegen je verteld. Hij kan je ook zo verleidelijk aankijken met zijn grote zwarte kraalogen. Folkmanis maakt dierenhandpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen, die heel divers kunnen zijn , omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. De dierenhandpoppen kunnen evt. met de hand gewassen worden. De handpoppen zijn ook zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen(ouders en/of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaalpluche gemaakt van een korte vezel
Type kindAlle kinderen
Afmeting35x25x11
EANcode 638348030481

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.