€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba klankhandpop Olifant
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Haba klankhandpop Olifant

Artikelnr 303371
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze zacht blauwe feestelijke en muzikale klank handpop olifant van Haba is een feest om mee te spelen! Het zal direct een lach op ieders gezicht toveren bij het horen rammelen van de belletjes. Eerst zul je zelf leuke verhalen vertellen met deze Haba olifant en later kan je kleintje dit nadoen en zelf de mooiste verhalen bedenken. De rollen zijn dan omgekeerd en ineens speelt je kind en ben je als volwassene het publiek! Deze Haba handpop voelt ook nog eens heerlijk zacht, gelukkig heel anders dan een echte olifantenhuid... Je kunt er ook gerust mee knuffelen! De handpop kan op 30 graden gewassen worden met een mild wasprogramma.

Leerdoelen Rollenspel, Klank en ritme, Fantasie
Afmetingen:33 x 25 cm
Materiaal:polyester
EANcode 4010168231624

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.