€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba handpop Veelvraat
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Haba handpop Veelvraat

Artikelnr 302926
Levertijd direct leverbaar
€ 20,95

Handpop Veelvraat van Haba is echt fantastisch en zal voor ontzettend veel plezier zorgen! Je kunt met jouw vingers in zijn ogen waardoor je die heel grappig apart van elkaar kunt bewegen. Ook zijn bek kun je bewegen en als er een lekker hapje voorbij komt, gaat die zelfs heel ver open. De kunststof bal die erbij zit, vindt Veelvraat ook erg smakelijk. Hij eet hem op en de bal belandt dan in de buikzak binnen in de handpop. Hier kunnen de kinderen alles dat Veelvraat verslindt ook weer uithalen. Deze handpop is voor kinderen ontzettend interessant, spannend en grappig. Past helemaal bij de belevingswereld van peuters. Momenten met Veelvraat samen zullen vaak erg lachwekkend zijn.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
afmeting: ca 36 cm
EANcode 4010168227535

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.