€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Grietje
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Handpop Grietje

Artikelnr 301482
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Deze klassieke handpop Grietje zal het erg leuk vinden om allerlei leuke avonturen te gaan beleven in jouw poppenkastverhalen. Grietje zal snel een lievelingsvriendinnetje van je worden, het is het kleine zusje van Hans, van het bekende sprookje van de Gebr. Grimm. Ze draagt een oranje rok met daarop een roze geruit blouse en een rood gestipt schortje en om haar hoofd een roze geknoopte sjaal. Met de handpoppen van HABA gaat er spelenderwijs een fantasiewereld open voor kinderen. Daarnaast zijn de poppen ook erg aaibaar en nodigen uit om geknuffeld te worden, met hun sprekende gezichten.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
MateriaalPolyester
Type kindAlle kinderen
Afmetingca. 26 cm.
EANcode 4010168208572

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.