€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop prinses (2996)
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Handpop prinses (2996)

Artikelnr 2996
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Deze prinses heeft net zoals de prins een erg grappig en vrolijk gezichtje. Ze vindt het geweldig om samen met de prins op te treden en allerlei avonturen te beleven. Deze handpop van Folkmanis is heel goed te bespelen door met jouw hand haar hoofd, mond en armpjes te laten bewegen. De prinses heeft grappig piekerig blond haar en een mooi kroontje op haar hoofd. Haar jurk is gemaakt van mooie glimmende paarse en roze stof, heel sprookjesachtig! Folkmanis maakt verder voornamelijk dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. Deze zijn leuk te combineren met de prinses. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 cm
EANcode 638348029966

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.