€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Knorrend Varken
Aantal: 1
Uw prijs
59,90

Handpop Knorrend Varken

Artikelnr 2991
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,90

Dit gevlekte varkentje dat knort als je zachtjes op zijn buik duwt, tovert een lach op ieders gezicht. Superzacht en levensecht spreekt deze handpop echt tot de verbeelding van jong en oud. De handpop is zeer natuurgetrouw gemaakt en is niet alleen leuk om spannende dierenverhalen mee te vertellen...maar ook leuk als favoriete knuffel. Je kunt de mond van het varken ook echt bewegen. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in uitvoering, zodat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis handpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Materiaalkortharige pluche
Type kindAlle kinderen
Afmeting38 x 15 x 25 cm,
EANcode 638348029911

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.