€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Zwart/wit kat
Aantal: 1
Uw prijs
64,95

Folkmanis Zwart/wit kat

Artikelnr 2955
Levertijd
€ 64,95

MIAUW! Deze zwart witte kat van Folkmanis heeft een prachtige langharige vacht. Hij vindt het heerlijk languit in het zonnetje te liggen en geaaid te worden wat hij dan ook laat merken door zacht te spinnen. De kat heeft helder groene ogen waarmee hij alles nauwlettend in de gaten houdt. Geen vogel of muis is hem te snel af. In de avond komt hij het heerlijk bij je op schoot liggen om te kroelen of gaat hij op avontuur. De daken op om te kletsen met andere katten. Je kunt je handen in zijn voorpoten stoppen en hem echt laten bewegen. Ook kun je een hand in zijn mond stoppen waardoor je zijn bek open en dicht kunt bewegen. Laat hem gesprekken voeren, lopen of alles tegelijk. Laat de kat van Folkmanis tot leven komen! Wat maakt hij allemaal mee?

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmeting: 51 cm x 23 cm
EANcode 638348029553

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.