€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Alpaca (2953)
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Handpop Alpaca (2953)

Artikelnr 2953
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Deze levensechte Alpaca van Folkmanis is met zorg gemaakt. Zelfs de vacht voelt bijzonder echt, maar wél lekker zacht! Er kan dus ook lekker geknuffeld worden met deze harige vriend. Ook zeer geschikt voor de professionele poppenspelers en ook juffen en meesters zullen er veel plezier mee beleven in de klas. Met zijn beweegbare bek, is praten en zelfs een blaadje happen mogelijk! De handpoppen van Folkmanis breng je zo tot leven, want Folkmanis weet bijna niet van echt te onderscheiden dieren te maken.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
EANcode 638348029539

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.