€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop knabbelend muisje
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Handpop knabbelend muisje

Artikelnr 2925
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Deze kleine handpop van Folkmanis zal voor groot plezier zorgen. Hij is erg knuffelbaar en lief als hij zo aan zijn stukje kaas knabbelt. Het muisje kan zijn kopje helemaal ronddraaien en dat maakt hem meteen heel eigenwijs. En dat doet hij natuurlijk heel vaak als hij op zoek is naar kaas! Deze handpop van Folkmanis is heel lekker zacht en is goed te bespelen door een stokje in zijn lijfje waarmee je zijn kopje goed kunt draaien. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 14 cm lengte
EANcode 638348029256

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.