€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Hollands Hangoor Konijn
Aantal: 1
Uw prijs
64,95

Folkmanis Hollands Hangoor Konijn

Artikelnr 2892
Levertijd Direct leverbaar
€ 64,95

Dit lieve Hollands hangoor konijn van Folkmanis (2892) kan tot leven komen als jij hem met jouw hand laat bewegen. Dit zachte hangoorkonijn wil ontzettend graag bij je liggen en met jou knuffelen. Deze handpop van Folkmanis heeft een hele zachte vacht, daar kun je niet van af blijven!. Je kunt jouw hand onderin bij zijn borstkast steken zodat het konijn op jouw arm kan liggen terwijl je met jouw vingers zijn voorpoten, kop en bekje kunt bewegen. Oefen en laat hem tot leven komen! Folkmanis maakt dier handpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dier handpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
EANcode 0638348028921

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.