€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop baby draak
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Handpop baby draak

Artikelnr 2886
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze babydraak is gemaakt van allerlei verschillende stofjes en texturen. Zijn buik is heel zacht, zijn rug en poten zijn wat schubachtig en zijn vleugels heel glad. Met jouw hand kun je zijn voorpoten, kop en bek bewegen en hem levensecht maken.....gelukkig is dit nog een lief babydraakje!!Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmeting25 cm
EANcode 638348028860

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.